На апаратній нараді

20.11.2023

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих від рук російських окупантів, обговорили стан виконання робочих питань.

Керівники медичних закладів проінформували про стан галузі. За їх інформацією, і первинною, і вторинною ланкою пацієнтам надається кваліфікована допомога. Медична установа готується до підписання пакетів з надання медичних послуг із НСЗУ.

Все ще триває епідемічний сезон захворюваності на ГРВІ. Також за минулий тиждень зафіксовано 2 випадки захворювання на COVID.

Про надання адміністративних послуг міським ЦНАПом інформувала його начальник Ольга Скрипник. Наголошувалося, що кількість відвідувачів щодня збільшується. Лише за минулий тиждень надано 448 послуг.

У закладах середньої загальної освіти продовжується навчальний процес. Як зауважила начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько, триває міський етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. Також учні громади беруть участь у мовно-літературних конкурсах та виїзних спортивних заходах.

Усі комунальні служби громади працюють злагоджено і виконують планові завдання. До зимового періоду підготовлено техніку та піщано-сольову суміш.

<<< До списку усіх новин