Із засідання виконкому

16.11.2023

На початку якого члени виконкому розглянули два важливі питання порядку денного, що потребували термінового розгляду та прийняття рішення, а саме:

- затвердження проекту будівництва на об’єкт „Реконструкція каналізаційної насосної станції № 2 м. Березань Київської обл. Коригування“ із загальною кошторисною вартістю станом на 16 жовтня 2023 року в сумі – 9677447,57 грн.

- затвердження проекту на об’єкт „Капітальний ремонт частини території кладовища за адресою вул. Поліська, 100, в м. Березань Броварського району Київської області. Коригування“ із загальною кошторисною вартістю станом на 21.09.2023 року в сумі – 5102,295 тис. грн.

Також у ході засідання надали згоду на тимчасове користування місцем для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

На завершення член виконкому Володимир Сивак запропонував долучитися до збору пластикових кришечок від води, газованих напоїв, соків, молока, йогуртів, майонезу, соусів тощо з подальшою їх передачею для виготовлення дронів та протезів. Порадившись, учасники засідання визначили, що міський будинок культури буде пунктом збору таких пластикових виробів.

<<< До списку усіх новин