Коротко про головне

06.11.2023

Початок нового робочого тижня розпочали апаратною нарадою, яку провів секретар міської ради Олег Сивак.

Вшанувавши хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих, обговорили актуальні питання життєдіяльності Березанської громади, які стосуються медицини, освіти, благоустрою, соціальної та інших сфер.

За інформацією головних лікарів, медичні заклади працюють у звичному режимі. Пацієнтам надається кваліфікована допомога. Особливу увагу медики звернули на те, що розпочався епідемічний сезон захворюваності на ГРВІ, окрім того почастішали випадки захворювань на пневмонію. За минулий тиждень зафіксовано 3 випадки захворювання на COVID.

Станом на сьогодні на лікуванні у стаціонарних відділеннях перебуває 77 хворих.

На стадії завершення ремонт терапевтичного відділення.

Як проінформувала начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько, відсьогодні до навчання повернулися заклади середньої загальної освіти.

Вихідні видалися насиченими виїзними спортивними заходами. Березанські спортсмени взяли участь у футбольних змаганнях, змаганнях з Таеквондо-до та бойових практиках із боксу.

Комунальники займаються благоустроєм території громади, продовжують роботи з ямкового ремонту доріг.

Маргарита Вірич, начальник відділу культури, повідомила, що наразі завершено капітальний ремонт тимчасового укриття у підвальному приміщенні міського будинку культури.

Під час наради були обговорені також актуальні питання соціальної сфери, цивільного захисту, тощо.

За результатами апаратної наради секретарем міської ради надані відповідні доручення для відпрацювання у межах компетенції керівників.

<<< До списку усіх новин