Привітали працівників соціальної сфери

02.11.2023

У теплій, майже родинній атмосфері, сьогодні у залі краєзнавчого музею лунали слова вітань та вдячності соціальним працівникам громади, які вже цієї неділі відзначатимуть професійне свято.

У вітальній промові секретар міської ради Олег Сивак подякував усім працівникам, які в нелегкі часи війни працюють та допомагають всім, хто цього потребує. А також додав,

що соціальний працівник - професія, яка вимагає не лише спеціальних знань та навичок, але й великого терпіння, прояву милосердя не лише зі службового обов’язку, а й за покликом душі.

????За сумлінну працю, чуйне ставлення до потреб людей і їх соціальний захист, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята – кращих працівників соціальної сфери громади нагородили подяками Київської обласної ради, грамотою Броварської районної військової адміністрації, подяками департаменту соціального захисту населення КОВА та подяками Березанської міської ради.

????Чудовим доповненням до гарного свята стала концертна програма від працівників та вихованців відділу культури Березанської міської ради.

<<< До списку усіх новин