На апаратній нараді

30.10.2023

Ранок понеділка розпочали апаратною нарадою, під час якої обговорили стан виконання робочих питань та окреслили план роботи на поточний тиждень.

????Перед початком роботи присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв України, які віддали життя у боротьбі з ворогом.

Далі секретар міської ради Олег Сивак проінформував про наслідки негоди цієї суботи. Сильний вітер, що пронісся над громадою, знеструмив частину міста Березань та деяких населених пунктів, та завдяки злагодженій роботі аварійних бригад вже відновлено енергопостачання в більшості житлових масивів міста та в селах.

Медики доповіли про стан захворюваності серед населення. Зокрема, спостерігається збільшення гострих респіраторних захворювань. Окрім того, як повідомила Алла Марченко, головний лікар КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, за жовтень місяць зафіксовано 17 випадків захворювання на COVID, з них: лише за минулий тиждень 5 підтверджених випадків. Тому, якщо у вас є симптоми захворювання, обов’язково одразу повідомте свого сімейного лікаря і пройдіть курс лікування.

В загальноосвітніх навчальних закладах розпочалися осінні канікули. Дошкільні заклади продовжують працювати у звичному режимі.

Комунальники щоденно проводять роботи з благоустрою, а також здійснюють ямковий ремонт та ліквідовують пошкодження вуличного освітлення внаслідок суботнього буревію.

На завершення Олег Володимирович зауважив, що з 1 листопада до 25 грудня триватиме передплата газети „Березанська громада“ на 2024 рік, тож, хто хоче бути в курсі останніх важливих подій громади, може передплатити щотижневик.

<<< До списку усіх новин