Благодійний ярмарок „Сила в єдності“

30.10.2023

27 вересня 2023 року, шкільна родина Садового ліцею організувала благодійний ярмарок „Сила в єдності“ на підтримку української армії.

На ярмарку були представлені смаколики, власні поробки учнів та працівників ліцею, продукція підприємців. 

У теплій привітній атмосфері все розкупили за лічені хвилини.

Учні в ролі продавців активно припрошували відвідувачів почастуватися солодким, а учасники ярмарку робили спільні світлини і ділилися враженнями від організованого дійства.

У підсумку на ярмарку вдалося зібрати 26 590 грн., які будуть використані на підтримку наших земляків-військовослужбовців та закупку матеріалу для виготовлення маскувальних сіток, яке відбувається в Садовому ліцеї.

Щира подяка всім і кожному - учням, вчителям, батькам, старості села Садового Насташевському Дмитру Васильовичу, підприємцям: ПП „Миколай-Плюс“ в особі Пархоменко Миколи Юрійовича, філії Баришівська ПНВК „Інтербізнес„“ в особі директора Коцана В'ячеслава Богдановича, Нагірняк Валентині Вікторівні, Яксун Михайлу та Лідії, майстрині Вірич Антоніні Іванівні, а також всім-всім, хто долучився до організації та проведення благочинного заходу, адже допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги.

Слава Україні!

<<< До списку усіх новин