На апаратній нараді

23.10.2023

Секретар міської ради Олег Сивак провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ, старостами, комунальними установами, на якій разом з колегами обговорили виконання доручень та окреслили завдання на тиждень.

Заслухали інформацію від головних лікарів щодо роботи медичних установ громади та надання лікарських послуг. Особливу увагу медики звернули на те, що розпочався епідемічний сезон захворюваності на ГРВІ. Також за минулий тиждень зафіксовані випадки захворювання на COVID-19.

З наступного тижня у закладах середньої загальної освіти розпочнуться осінні канікули. Про це повідомила Оксана Загорулько, начальник відділу освіти, молоді та спорту. Також керівник додала, що цими вихідними вихованці позашкільних гуртків взяли участь у трьох виїзних спортивних заходах, під час яких показали високі результати.

Обговорили початок опалювального сезону об’єктів комунальної власності та соціальної сфери. Теплопостачання ввімкнули вже в усіх закладах.

Комунальні підприємства працюють у звичному режимі. Триває підготовка до зимового періоду: перевіряється снігоприбиральна техніка, здійснюється заготівля піщано-сольової суміші, формуються запаси палива для роботи генераторів, тощо.

За інформацією служби у справах дітей, 16 дітей наших захисників та з сімей, які потребують найбільшої уваги, вирушили на відпочинок до дитячого табору „Артек“ Закарпатської області.

<<< До списку усіх новин