Новий робочий тиждень – нові завдання та плани

16.10.2023

Сьогодні на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ, комунальних служб та старостами обговорили стан виконання робочих питань та окреслили плани роботи на поточний тиждень.

Комунальники щоденно проводять роботи з благоустрою та системно готуються до опалювального сезону.

За інформацією начальника КП „Міськводоканал“ Юрія Іванчука, з 16.10.2023 до 19.10.2023 можливе погіршення якості питної води та тимчасові відключення водопостачання, у зв’язку із ремонтно-профілактичними роботами на водозабірному комплексі.

У закладах освіти громади продовжується навчальний процес. Як повідомила Оксана Загорулько, начальник управління освіти, молоді та спорту, осінні канікули заплановано з 30 жовтня.

Медичні заклади працюють у звичному режимі. Пацієнтам надається кваліфікована допомога. Розпочалися ремонтні роботи покрівлі. Наразі пацієнтами зайнято 73 ліжкомісця.

Упродовж останніх двох тижнів збільшилася кількість звернень до ЦНАПу. За минулий тиждень адміністраторами надано 328 послуг. Як повідомила Ольга Скрипник, начальник Центру, нині спостерігається збільшення відвідувачів, які звертаються за послугою оформлення субсидії.

Обговорили й інші важливі питання, за результатами яких було надано доручення відповідальним посадовим особам для відпрацювання в межах своїх повноважень.

<<< До списку усіх новин