Із апаратної наради

04.10.2023

Початок нового робочого тижня розпочали апаратною нарадою з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних установ, старостами, представниками комунальних служб.

На початку наради секретар міської ради Олег Сивак подякував усім українським воїнам, які не вагаючись стали на захист України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за свободу та мир в Україні.

Також за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, значний внесок у справу захисту населення, відстоювання української державності та з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України Олег Володимирович вручив подяки військовослужбовцям.

Далі присутні обговорили стан виконання робочих питань та окреслили подальші завдання на найближчі дні.

За інформацією Оксани Загорулько, начальника управління освіти, молоді та спорту, минулого тижня відбулося багато спортивних заходів. Серед них і обласний фізкультурно-оздоровчий захід „Забіг заради миру“, в якому взяли участь понад 200 прихильників рухової активності та здорового способу життя.

За повідомленням Ольги Скрипник, начальника ЦНАП, за минулий тиждень Центром надано 243 послуги. Також Ольга Василівна додала, що для зручності відвідувачів та проведення проплати за адмінпослуги у приміщенні встановлено термінал самообслуговування.

Заслухали інформацію головного лікаря КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“ Володимира Луценка. Станом на сьогодні у стаціонарних відділеннях перебуває 69 пацієнтів. Продовжується заготівля продуктів для організації харчування хворих стаціонарних відділень. Також тривають ремонтні роботи у терапевтичному відділенні.

На всій території Березанської громади проводяться заходи з благоустрою території: прибираються парки, місця загального користування, подрібнюються гілки спиляних на кладовищі дерев. Крім того, для налагодження якісного водопостачання у с. Недра цього тижня міським водоканалом заплановано роботу по заміні трубопроводу.

<<< До списку усіх новин