Рухова активність, що нас об‘єднує: у Березані відбувся „Забіг заради миру“

30.09.2023

30 вересня в Березані Броварського району Київщини відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід  „Забіг заради миру“.

Спортивне свято відкрили вітальними словами начальник Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації Сергій Тимофєєв, керівник Київського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх“ Спорт для всіх Київщина Андрій Михальчук та начальник відділу фізичної культури та спорту Березанської міської територіальної громади Руслан Литус.

Гості та учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів, які поклали життя за незалежність і суверенітет України у війні з російською загарбницькою нечистю.

В рамках заходу провела корисну для здоровʼя руханку майстер спорту України з дзюдо, володарка численних титулів з самбо, сумо, боротьбі на поясах Алиш, головний фахівець Київського обласного центру „Спорт для всіх“ Ольга Дріг.

Легкоатичний забіг відбувся серед різних вікових груп населення:

????500 м - учасники від 6 до 12 років

????800 м - учасники віком 12- 16 років

????1000 м - учасники від 17 років і старші

Загалом участь взяли понад 200 прихильників рухової активності та здорового способу життя.

Організатори заходу:

Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації, «Спорт для всіх» Київщини, управління освіти, молоді та спорту Березанської міської територіальної громади за підтримки Державна установа „Всеукраїнський центр „Спорт для всіх“.

Відзначимо, що окрім задоволення від заходу всі учасники були нагородженні медалями, дипломами та памʼятними сувенірами.

Рухова активність нас об‘єднує!

Слава Україні!

Інформує  https://www.facebook.com/SPORTKOD

 

<<< До списку усіх новин