Про важливі рішення – на засіданні сесії

27.09.2023

Секретар Березанської міської ради Олег Сивак провів чергове засідання сесії Березанської міської ради.

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять про усіх загиблих від рук російських окупантів, депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Загалом під час роботи сесії розглянули 18 питань.

Внесли зміни до бюджету громади. Зокрема, депутати підтримали:

виділення понад 11 млн грн – на ЗСУ; 1 млн 950 тис. грн – на/за встановлення пам’ятних знаків загиблим захисникам (по 50 тис. грн родині загиблого); 600 тис. грн – паливно-мастильні матеріали для КП „Березанькомунсервіс“, 700 тис. грн – паливно-мастильні матеріали та заробітна плата для КП ККП; 300 тис. грн – на електроенергію КП „Міськводоканал“; 250 тис. грн – придбання ноутбуків для дошкільних та позашкільних навчальних закладів; 200 тис. грн – пальне для генераторів освітніх закладів; 192 тис. грн – ремонт санвузла терапевтичного відділення; 336 тис. грн – встановлення системи блискавкозахисту та 656 тис. грн – встановлення системи пожежної безпеки для Лехнівської філії Березанського ліцею №3.

Депутатами підтримано рішення, що стосувалися управління комунальним майном, - передачі на баланс відділу капітального будівництва міської ради основних засобів, що обліковуються на балансі виконавчого комітету міської ради, для здійснення власних повноважень; прийняття майна з державної до комунальної власності. А також надали згоду на укладення договорів про заміну сторони в зобов’язанні за договорами на господарське відання складовими газорозподільної системи.

Внесли зміни і до персонального складу виконавчого комітету Березанської міської ради. Віднині до оновленого складу виконкому входить Юрій Власенко.

Традиційно ряд питань порядку денного стосувався сфери землекористування.

Детальніше з рішенням ради можна буде ознайомитися на сайті Березанської громади після їх оприлюднення.

<<< До списку усіх новин