Спланували роботу на поточний тиждень

27.09.2023

За календарем понеділок, а, отже, за розкладом щотижнева апаратна нарада, у ході якої обговорили стан виконання робочих питань та спланували роботу на поточний тиждень.

Заслухали інформацію від представників галузі охорони здоров'я щодо надання послуг населенню. Медичні заклади працюють у штатному режимі. На разі у стаціонарних відділеннях перебуває 70 пацієнтів. Продовжуються ремонтні роботи у приміщенні поліклініки та деяких стаціонарних відділеннях.

За інформацією служби у справах дітей, на минулому тижні неповнолітню особу, позбавлену батьківського піклування, влаштовано до сім’ї патронатного вихователя.

Збільшується кількість вихованців комунальної установи „Інклюзивно-ресурсний центр“. Як повідомила Ольга Любицька, директор установи, у порівнянні з попередніми роками кількість дітей з особливими освітніми потребами постійно зростає. На разі на обліку перебуває 120 діток, яким фахівці допомагають адаптувати освітню програму та навчальне середовище до їхніх потреб.

Значна увага зосереджена на питаннях підготовки комунальних підприємств та житлового фонду до осінньо-зимового періоду.

Продовжуються роботи з благоустрою: наноситься дорожня розмітка, триває ямковий ремонт, встановлюються лавки на території Березанського ліцею №1.

На завершення, керуючий справами Лариса Кочур акцентувала увагу колег на важливості реалізації заходів з ментального здоров'я та наданні послуг психологічної і соціальної підтримки в громаді.

<<< До списку усіх новин