На апаратній нараді

18.09.2023

Ранок понеділка розпочався апаратною нарадою з керівниками структурних підрозділів міської ради, медичних і комунальних установ та старостами.

Далі секретар ради Олег Сивак розпочав нараду словами вітань та вдячності рятувальникам за важливу і нелегку працю на теренах нашої громади. З нагоди професійного свята, за вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, захист життя і здоров'я людей працівникам 25-ДПРЧ 5-ДПРЗ ГУДСН України у Київській області вручив відзнаки.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, керівники структурних підрозділів доповіли про роботу, зокрема, освітніх, медичних і комунальних закладів.

За інформацією Алли Марченко, директора КНП „Центр первинної медико-санітарної допомоги“, продовжуються ремонтні роботи поліклінічного відділення. Також заклад готується до початку опалювального сезону. Тривають планові щеплення.

Заслухали стан справ в освітніх закладах громади. Оксана Загорулько, начальник управління освіти, молоді та спорту, розповіла про організацію навчального процесу. Зокрема, діти продовжують навчатися в очному форматі, здійснюється організація підвозу та харчування дітей. Крім того, Оксана Володимирівна проінформувала, що на наступному тижні буде отримано ще один шкільний автобус.

Фінансове управління продовжує роботу над виконанням планових надходжень.

У ході наради узгодили з керівниками комунальних служб питання, що стосуються продовження робіт з благоустрою, як на території міста, так і в селах нашої громади.

На завершення, староста с. Недра Михайло Деркач повідомив, що після реконструкції відкрито рух транспорту із села через новий міст.

<<< До списку усіх новин