На апаратній нараді

11.09.2023

Ранок понеділка і новий робочий тиждень традиційно розпочинаємо апаратною нарадою, яку провів секретар міської ради Олег Сивак.

Керівники поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.

В усіх закладах громади продовжується освітній навчальний процес. Виключенням наразі є лише Березанський ліцей №1, однак це питання вирішиться найближчим часом і діти зможуть відвідувати свій навчальний заклад вже у повному складі в очному режимі.

Також Оксана Володимирівна повідомила, що на минулому тижні для освітніх потреб громади отримали автобус, співфінансування якого проводилося за кошти державного та місцевих бюджетів. Начальник управління освіти, молоді та спорту також зазначила, що цього тижня маємо отримати ще один шкільний автобус.

Особлива увага приділяється підготовці житлово-комунального господарства громади до осінньо-зимового періоду та початку опалювального сезону.

Під час обговорення робочих питань не оминули увагою і благоустрій населених пунктів нашої громади. Одними із головних завдань комунальників залишається підтримка чистоти території.

Старости проінформували про проблемні питання та поточний стан справ на території старостинських округів. Зокрема, Михайло Деркач, староста с. Недра, повідомив, що на завершальній стадії ремонт мосту.

Окрім того, для усіх старостинських округів і м. Березань наразі актуальним є питання спалювання сухостоїв, що завдає суттєвої шкоди довкіллю та призводить до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей. ❗Наголошуємо, що спалювання стерні, післяжнивних залишків та розведення багать, категорично забороняється!

<<< До списку усіх новин