Чергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради

08.09.2023

Секретар міської ради Олег Сивак провів засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, під час якого розглянули низку питань життєдіяльності громади.

З метою забезпечення організованого початку нового 2023/2024 навчального року, члени виконкому затвердили мережу закладів та установ освіти Березанської міської ради.

Ряд питань порядку денного стосувалися соціального захисту, законних прав та інтересів малолітніх дітей. Серед них: про продовження строку цілодобового перебуваннядитини у закладі; про виведеннядвох повнолітінх дітей зі складу дітей -вихованців ДБСТ; про влаштування дитини на повне державне утримання; про припинення дії договорів про патронат над дитиною.

Окремо розглянули питання щодо надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим, особам з інвалідністю всіх категорій, дітям-сиротам та іншим категоріям населення, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також надання матеріальної допомоги особам, які захищали та захищають незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України.

З метою організації ефективної роботи з внутрішньо переміщеними особами, які перебувають на території Березанської громади утворили Раду з питань внутрішньо переміщених осіб.

????Також присутні розглянули заяви про призначення жителів громади помічниками дієздатної фізичної особи.

<<< До списку усіх новин