Територіальний сервісний центр №3241 РСЦ МВС в Київській області в межах компетенції продовжує надавати послугу громадянам

01.09.2023

Як пояснив начальник Територіального сервісного центру №3241 РСЦ МВС в Київській області Вакулюк Олександр Олегович, на території Київської області МВС України проводить пілотний проект щодо оптимізації роботи та кількості сервісних центрів, у частині отримання послуг зі скфладання іспитів для отримання посвідчення водія на право керування транспортними засобами.

У жителів Березанської громади виникло питання щодо функціонування Територіального сервісного центру №3241, що знаходиться за адресою: смт. Баришівка, вул. Польова, 3.

На території Київської області громадяни можуть скласти іспити з теоретичних і практичних знань Правил дорожнього руху, після чого отримати посвідчення водія на право керування транспортними засобами в 3-х сервісних центрах ТСЦ №3248 (м. Переяслав), ТСЦ №3246 (Києво-Святошинський район Київської області) та ТСЦ №3242 (м. Біла Церква).

Серед важливих нововведень ще й те, що Кабінет Міністрів України дозволив кермувальникам легкових автомобілів керувати вантажними транспортними засобами. Тобто, особи, які мають посвідчення водія категорії В, можуть керувати транспортними засобами категорії С, С1. Ця норма буде діяти упродовж військового стану. Відповідне рішення ухвалив Кабінет Міністрів ще на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України.

Що означають категорії:

В – автомобілі, дозволена маса яких не перевищує 3 500кг, а кількість сидячих місць, окрім сидіння водія – восьми;

С1 – призначені для перевезення вантажів, максимальна маса транспортного засобу становить від 3 500 до 7 500 кг;

С – транспортні засоби призначені для перевезення вантажів, дозволена максимальна маса яких перевищує 7 500 кг.

Реєстрація (перереєстрація) транспортних засобів здійснюється на території Київської області в 9-ти сервісних центрах ТСЦ №3241 (смт Баришівка), ТСЦ №3242 (м. Біла Церква), ТСЦ №3243 (м. Бровари),ТСЦ №3244 (м. Обухів),ТСЦ №3245 (м. Вишгород), ТСЦ №3246 (Києво-Святошинський район), ТСЦ №3247 (м. Буча), ТСЦ №3248 (м. Переяслав), ТСЦ №3249 (с. Винарівка).

Територіальним сервісним центром №3241 РСЦ ГМЦ МВС в Київській області, що знаходиться в смт Баришівка по вул.. Польова, 3, продовжують надавати послуги з реєстрації (перереєстації) транспортних засобів, заміни посвідчення водія (без складання іспитів) та надання консультацій.

Наголошуємо, що для здійснення реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів за участю фізичних осіб, довідка (або інший відповідний документ), форма якої визначається Міноборони, з відміткою військового комісара ❗НЕ ПОТРІБНА, зазначена довідка потрібна лише для надання послуг ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ.

Для отримання послуг в сервісних центрах в обов’язковому порядку необхідно записатись в електронну чергу, зробити це можливо через електронний кабінет водія на сайті Головного сервісного центру або безпосередньо в приміщенні Територіального сервісного центру в терміналі, що дає можливість отримати послугу в день запису.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном☎️ (044)290-19-88 або на сторінках головного сервісного центру МВС у мережі Фейсбук та Інстаграм.

Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію можна знайти на сайті ГСЦ МВС.

<<< До списку усіх новин