Освіта громади в часи випробувань

30.08.2023

Регіональні аспекти розвитку, перспективи і можливості – саме під такою назвою сьогодні відбулася масштабна подія – серпневий форум освітян громади.

Вже традиційно на початку нового навчального року у громаді проводяться серпневі заходи, під час яких підбиваються минулорічні підсумки, визначаються основні вектори та пріоритети, нові виклики під час військового стану.

Форум освітян відкрила начальник управління, молоді та спорту Оксана Загорулько, яка у своєму виступі привітала колег із початком нового навчального року та презентувала загалу напрацювання у галузі освіти.

У свою чергу, секретар ради Олег Сивак подякував потужній освітянській родині за роботу у такі складні для держави і нашої громади часи, побажав реалізації планів у новому навчальному році, а також для освітніх закладів громади від міста-побратима Пуллах передав 60 планшетів, 3 сучасні інтерактивні дошки, 70 шкільних парт зі стільцями та 3 столи для вчителів.

Слова щирої вдячності звучали захисникам і захисницям України, за можливість працювати, навчати і навчатися.

Також із початком нового навчального року освітян привітали: бригадний генерал Збройних Сил України Валерій Ємбаков, директор Березанського професійно-аграрного ліцею Юлія Джура, директор Березанського представництва ПАТ ВНЗ МАУП Галина Кащеєва, голова профспілки працівників освіти Наталія Хвостенко.

<<< До списку усіх новин