Зі щотижневої апаратної наради

28.08.2023

Керівники структурних підрозділів, медичних установ, поліції, старостатів, комунальних служб поінформували про поточний стан справ у відповідних галузях та окреслили головні напрямки роботи на найближчий період.

Задля організації освітнього процесу в очній формі навчання, на фініші облаштування та забезпечення всім необхідним укриттів закладів освіти. У нинішній час пріоритетом, звісно, є створення безпечних умов навчального процесу для всіх його учасників, над чим упродовж усього літа, активно працювали освітяни громади.

Продовжується робота управлінням соціального захисту населення та праці з виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців у розмірі 50 тис. грн Наразі виплату проведено вже 22-ом сім’ям.

Зі інформацією служби у справах дітей, на виконання програми Київської обласної військової адміністрації, за час літніх канікул проведено оздоровлення 22-х діток вразливих категорій.

Про надання медичних послуг інформували головні лікарі. Наразі у стаціонарних відділеннях зайнято 63 ліжкомісця. Продувжуються ремонтні роботи поліклініки та терапевтичного відділення.

Здійснюється системна діяльність працівників комунальних служб, робота яких спрямована на утримання чистоти й впорядкування середовища. У будні та вихідні комунальники на посту.

<<< До списку усіх новин