Із сесійної зали

28.08.2023

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять про усіх загиблих від рук російських окупантів депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Першочергово, згідно з результатами засідання територіальної виборчої комісії, з якими присутніх ознайомив голова ТВК Олександр Кошельник, визнали та зареєстрували депутатом від Політичної партії „ВО „БАТЬКІВЩИНА“ – Маргариту Вірич, після чого Олег Володимирович привітав нового депутата з набуттям повноважень і побажав їй плідної роботи на благо громади.

Далі було ухвалено рішення про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік. Заслухавши інформацію Валентини Матвієнко, начальника фінансового управління, депутати підтримали: виділення 852 тис. грн на капітальний ремонт частини покрівлі поліклініки, пошкодженої внаслідок негоди; 866 тис. грн на завершення ремонтних робіт покрівлі Садового ліцею; 610 тис. грн – виплата заробітної плати немедичним працівникам; 210 тис. грн – на допомогу за загиблим та відшкодування послуг на поховання; 100 тис. грн – безоплатне придбання ліків для учасників бойових дій.

Підтримано рішення, що стосувалися управління комунальним майном.

Також питання сесії стосувалися сфери землекористування:

передачі у приватну власність земельних ділянок громадянам, що перебувають у користуванні громадян; врегулювання земельних відносин;

звернень громадян з питань землекористування.

Детальніше з рішенням ради можна буде ознайомитися на офіційному сайті Березанської міської ради після їх оприлюднення згідно з регламентом.

<<< До списку усіх новин