Березанська громада пишається вами!

25.08.2023

Наш край завжди славився талановитими й обдарованими людьми. Ми маємо потужний потенціал творчої й обдарованої молоді, яка, навіть в умовах війни, продовжує наполегливо працювати і досягати значних вершин.

Четвертий рік поспіль, за ініціативи Володимира Тимченка, у Березанській громаді втілюється у життя соціальний проект „Інтелектуальне, творче, спортивне майбутнє громади“, де відзначаються кращі з кращих – молода еліта Березанщини.

Слоган цьогорічного проекту – „Мій внесок у велику Перемогу“. Адже нині ми всі, кожен на своєму фронті, виборюємо перемогу заради нашого майбутнього. А нашим майбутнім, у тому числі, є і наші діти.

Звісно, за лаштунками залишається колосальна, неймовірна, титанічна робота, неабиякі зусилля. Піднятися на вершину слави дітям допомагають як особисті якості – наполегливість, жага знань, таланти, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога справжніх фахівців своєї справи – талановитих вчителів і наставників, та не менш важлива підтримка, віра – батьків.

Сьогодні вони заслуговують особливих оплесків і нашого визнання, їх імена увійдуть в історію нашої громади і всієї країни.

Нам є ким пишатися! Найбільша кількість нагороджених за час існування проекту – 73 дитини, 43 наставника!

Так тримати????

Дітей та їх наставників нагороджено грошовими преміями!

<<< До списку усіх новин