Про важливі рішення із виконкому

30.06.2023

Далі розглянули та затвердили низку рішень із різних сфер життєдіяльності громади.

Частина рішень стосувалася питань власності громадян: приватизації квартири та її передачі членам сім’ї у приватну спільну часткову власність, видачі дубліката свідоцтва про право власності, про що інформувала Наталія Іващенко, начальник відділу економіки та комунальної власності.

Розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, надано дозвіл на видалення 1 осокору у м. Березань та 7 осокорів у с. Дубове.

Основний блок рішень стосувався соціальних питань, які представила начальник управління соціального захисту населення та праці Лариса Москаленко.

Члени виконкому підтримали рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування, а також призначення помічників фізичним дієздатним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

З метою забезпечення державної реєстрації актів цивільного стану на території громади, схвалили рішення щодо організації роботи сектору – проведення державної реєстрації народження фізичної особи з одночасним визначенням її походження, шлюбу, смерті

Крім того, для підтримки малого бізнесу члени виконкому надали згоду на розміщення тимчасових споруд.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному сайті Березанської громади.

<<< До списку усіх новин