Кращі з кращих: у Березанській громаді нагородили випускників-медалістів!

23.06.2023

Складним і непростим видався цей навчальний рік для педагогів та їх вихованців, адже вони навчалися в дні, коли не було світла, інтернету та зв’язку. Навчалися в сховищах, коли лунали сигнали повітряної тривоги. Чули звуки сирен замість дзвінка на урок. Та попри усі виклики сьогодення, учні зуміли досягти найкращих результатів – 11 випускників Березанської громади закінчили школи з відзнаками.

Учора під бурхливі оплески батьків, директорів шкіл і вчителів міський голова Володимир Тимченко, секретар ради Олег Сивак та начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько нагородили випускників золотими та срібними медалями за високі досягнення у навчанні із врученням пам’ятного годинника від міського голови.

З вітальними словами до присутніх звернувся Володимир Тимченко, який тепло привітав випускників із важливою у їхньому житті подією. „Наша громада пишається кожним і кожною із вас. Пам’ятайте, що ви – майбутнє України, майбуттнє нашої громади, наша гордість і надія!“, – підсумував Володимир Григорович.

Золоту медаль „За високі досягнення у навчанні“ та пам’ятний годинник від міського голови отримали випускники 11-их класів Березанського ліцею № 1: Олександра Петрова, Олександр Саченко, Березанського ліцею № 2: Софія Андрійчук, Альона Яворська, Березанського ліцею № 3: Дар’я Животок, Назарій Клімчук, Богдана Коваленко, Таміла Пантелієнко, Назар Протасов.

Срібною медаллю за досягнення в навчанні були нагороджені Дмитро Бардаш з Березанського ліцею № 2 та випускниця Березанського ліцею № 3

Анна Надточій.

Завершилися урочистості спільним фото випускників-медалістів разом із міським головою та батьками.

????????Успіхів вам, дорогі випускники-медалісти! Як би складно не було зараз, вас чекає світле майбутнє у вільній та незалежній Україні!

<<< До списку усіх новин