Відбулося позачергове засідання сесії Березанської міської ради

16.06.2023

Вшанувавши хвилиною мовчання загиблих внаслідок збройної агресії росії проти України, перейшли до розгляду питань порядку денного.

Першочергово, згідно з результатами засідання територіальної виборчої комісії, з якими присутніх ознайомив голова ТВК Олександр Кошельник, визнали та зареєстрували депутатом від Політичної партії „Слуга народу“ – Ірину Остроушко. Після чого Ірину Володимирівну привітали з набуттям повноважень і побажали плідної роботи на благо громади.

Внесли зміни і до персонального складу виконавчого комітету Березанської міської ради, повязані із виведенням Ірини Остроушко із персонального складу виконавчого комітету.

Прийнято рішення про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік. Зокрема, виділили 1 млн 500 тис. грн для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих воїнів, з розрахунку 50 тис. грн на родину; близько 1 млн грн – на утеплення скловатою покрівлі школи с. Садове; 2 мнл грн – на забезпечення виконання заходів у рамках реалізації проекту „Безпечна Київщина“.

Також, шляхом перерозподілу раніше затверджених кошторисних призначень, виділили 5 млн грн на капітальне будівництво тротуару по вул. Шевченків Шлях від буд. №272 до вул. Панаса Мирного (поворот від ж/м „Світанок“ у напрямку залізничного переїзду).

З метою забезпечення ефективного виконання повноважень сектору державної реєстрації актів цивільного стану виконавчого комітету Березанської міської ради внесли зміни до положення, виклавши його в новій редакції.

Депутатами прийнято відповідні рішення, які стосуються сфери землекористування: погодили проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Березань Броварського району Київської області та розглянули питання з врегулювання земельних відносин.

????Детальніше з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Березанської громади.

<<< До списку усіх новин