Новий ФАП у Яблуневому – відкрито!

09.06.2023

Відкриття фельдшерсько-акушерського пункту – важлива подія не лише для Яблунівського старостинського округу, а й для усієї Березанської громади. Адже розвиток медичної сфери є одним із пріоритетів у роботі міського голови Володимира Тимченка та його команди. Коли країна перебуває у стані війни соціальні питання вирішуються не легко, але незважаючи на усі складнощі сьогодення, тішить, що позитивні зміни продовжуються і в життя втілюються такі важливі проекти.

Старе і неприглядне приміщення нині перетворилося на сучасний і комфортний медичний заклад, який обслуговуватиме жителів Яблунівського старостинського округу. Роботи дійсно зроблено багато: облаштовано кімнату для сімейного лікаря, окремо обладнано стоматологічний кабінет, маніпуляційну кімнату, вбиральню. Окрім того, відсьогодні вже працює аптечний пункт.

На урочисте відкриття оновленого приміщення сьогодні завітало багато гостей та жителів, які щиро раділи такій події.

Вітання та подяку усім, хто долучився до втілення важливого проекту, від імені міського голови адресував секретар ради Олег Сивак, який також зауважив, що владі важливо працювати для людей та втілювати ті задуми, які принесуть загальну користь жителям.

Загалом із бюджету громади на важливу ініціативу виділено понад 500 тис. грн. Також коштами реалізацію проекту підтримали УІФК АГРО, „Нива Переяславщини“ та Баришівська зернова компанія.

Після урочистого перерізання стрічки присутні отримали можливість побувати в оновленому приміщенні ФАПу.

<<< До списку усіх новин