Відбулося засідання виконавчого комітету Березанської міської ради

07.06.2023

Вшанувавши хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих внаслідок війни росії проти України, члени виконкому перейшли до розгляду питань порядку денного.

Ряд питань стосувалися захисту прав та інтересів дітей. Зокрема, підтримали влаштування двох неповнолітніх дітей на виховання та спільне проживання до дитячого будинку сімейного типу Петренків. Родина вже виховує прийомних діток і готова й наділі, незважаючи на воєнний стан і скрутні часи, ділитися своїм сімейним теплом і любов’ю з дітьми, котрі так цього потребують.

Також прийнято рішення з надання висновку визначення місця проживання малолітньої дитини.

Надали згоду КНП „Березанська міська лікарня Березанської міської ради“ на передачу в оренду частини вестибюлю на першому поверсі поліклініки для розміщення кав’ярні самообслуговування.

Окрім того, затвердили протокол електронного аукціону та надали згоду на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Також під час засідання прийнято рішення про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КП „Міськводоканал“ терміном на 5 років.

Усі рішення виконкому будуть доступні для ознайомлення на офіційному вебсайті громади після їх оприлюднення, згідно з чинним законодавством.

<<< До списку усіх новин