Проведені штабні тренування

31.05.2023

31 травня 2023 року, відповідно до порядку підготовки дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту, у Березанській територіальній громаді були проведені планові штабні тренування з керівним складом Березанської субланки Броварської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту. Темою заходу були дії органів управління та сил реагування району у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в екстремальних умовах військового часу та ліквідації їх наслідків, а, відповідно, метою – перевірка готовності до реагування на них.

У ході тренування перевірено готовність керівного складу органів управління та сил реагування до дій в умовах надзвичайної ситуації, удосконалено навички керівного складу управління силами спеціалізованих служб до ліквідації надзвичайних ситуації на місцевому рівні.

Тренування проводили у відпрацюванні змодельованих для громади окремих ситуацій. Загальне керівництво з проведення тренувань виконував перший заступник міського голови Руслан Хруль, а правильність дій оцінювали заступник начальника управління-начальник відділу планування заходів цивільного захисту ГУ ДСНС у Київській області Володимир Щасний, начальник відділу організації заходів цивільного захисту Броварського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Андрій Лічагін, начальник групи цивільно-військового співробітництва ВЧ А 7302 Вадим Білоконь.

По завершенню, присутні підвели підсумки у роботі штабного тренування та визначили завдання з вирішення ключових проблем та основних завдань з питань цивільного захисту,

Загалом, за результатами тренувань, субланка Березанської територіальної громади показала злагодженість дій спеціалізованих служб громади та готовність до виконання завдань.

<<< До списку усіх новин