Із засідання виконкому

30.05.2023

Далі, заслухавши доповідаючих, розглянуди ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади.

✅З метою надання компенсації, виконавчий комітет прийняв рішення про утворення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Березанської громади, затвердив її персональний склад та положення про неї.

✅Вже традиційно члени виконкому розглянули питання прав захисту дітей: надали статус „дитина, позбавлена батьківського піклування“.

✅Вивчивши звернення ТОВ „АТБ-маркет“, надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами (біл-бордів) у м. Березань.

✅Підтримали рішення з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 роки.

Також, розглянувши акти обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, у ході засідання надано дозволи на видалення аварійних дерев у м. Березань, с. Недра та с. Садове.

✅Окремо було обговорено членами виконкому та підтримано рішення, що стосувалося виділення та надання матеріальної грошової допомоги.

Блок питань, які були попередньо опрацьовані відповідними дорадчими органами, стосувався призначення помічника дієздатній фізичній особі.

☝️З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні виважені й обґрунтовані рішення, з якими можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному сайті Березанської громади.

<<< До списку усіх новин