По-справжньому спортивними видалися вихідні, що минули

15.05.2023

13 травня 2023 року у м.Біла Церква відбувся чемпіонат Київської області з легкої атлетики серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків і дівчат. Найкращі легкоатлети з різних куточків Київщини боролися за перемогу з бігу, стрибків і метань. Приємно відзначити, що наші атлети, які представляли Березанську ДЮСШ „Старт“, привезли до міста дев'ять нагород різного рівня.

Серед чоловіків з бігу на 800 м. Максим Ющенко здобув срібло – 2 місце. У чоловіків серед молоді Богдан Павленко в метанні списа – 1 місце, у дівчат U-18 дві срібні нагороди з бігу на 100 м з бар'єрами і з бігу на 800 м здобула Аліна Шеремет, її брат, Станіслав Шеремет, у напруженій боротьбі серед юнаків 2006-07 р.н. посів 3 місце.

Цікава і напружена боротьба за нагороди точилася у секторі з метання списа серед дівчат U-18, де наша Юлія Тищенко посіла друге місце з особистим результатом 44 м. – це норматив першого дорослого розряду. У дівчат 2008 р.н і молодших перше місце – Олександра Болєла, друге місце – Марина Ганжа, третє – у Анастасії Підстрели.

????????Вітаємо наших спортсменів з успішним стартом та зичимо нових спортивних звершень!

<<< До списку усіх новин