Новий робочий тиждень розпочався апаратною нарадою у міського голови Володимира Тимченка

08.05.2023

Розглянули ряд актуальних питань, серед яких хід виконання запланованих робіт з благоустрою територій та виконання дорожніх робіт.

Міський голова звернув увагу на те, що роботи з ямкового ремонту вже розпочалися і триватимуть й надалі, головне – сприятливі погодні умови. Окрім того, Володимир Григорович акцентував увагу на тому, що незабаром розпочнуться роботи з укладання тротуару від центру міста до кладовища на ж/м „Світанок“.

Для створення безпечних умов та покращення естетичного вигляду тривають роботи зі встановлення огорожі вздовж пішохідної зони по вул. Привокзальна.

Про роботу загальноосвітніх навчальних закладів інформувала начальник управління освіти, молоді та спорту Оксана Загорулько. Вона повідомила, що цього тижня стартує всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Сокіл“ („Джура“), яка щороку організовується і проходить з метою виховання свідомого, патріотично налаштованого молодого покоління, яке пройшло гарт і отримало розуміння військової справи в юнацькому віці.

Інформували й медики. Як повідомив Володимир Луценко, на 94 ліжко-місцях нині перебуває 95 пацієнтів. Тенденція до збільшення серцево-судинних захворювань все ще незмінна. Також головний лікар додав, що наразі проходить тендер на закупівлю медикаментів для стаціонарних відділень.

Валентина Матвієнко, начальник фінансового управління, проінформувала про стан наповнення та виконання бюджету. Станом на сьогодні виконання плану становить 35%.

Також під час наради з нагоди ювілейного Дня народження Володимир Григорович привітав начальника сектору поліцейської діяльності №1 (м. Березань) Броварського районного управління поліції у Київській області Віталія Івасенка та оголосив подяку Маргариті Ольшевській, керівнику зразкового хореографічного ансамблю „Березаночка“, за збереження і збагачення української культури та зайняті перші місця колективу на міжнародних і всеукраїнських конкурсах.

<<< До списку усіх новин