Звітувала школа мистецтв

05.05.2023

Гучним яскравим акордом учора на сцені міського будинку культури пролунав звітний концерт учнів Березанської школи мистецтв.

Упродовж всього вечора гості насолоджувалися цікавою програмою, до якої увійшли виступи кращих учнівських і викладацьких колективів. Організатори й учасники подарували глядачам яскраві художні номери, хореографічні постановки, сольні виступи, а на завершення програми – театральний номер. Приємно, що всі виступи супроводжувались гучними оплесками глядачів та вигуками „Браво!“.

Незважаючи на те, що рік був надзвичайно напруженим та емоційно важким, нам є ким і чим пишатися. Вже сьогодні школа мистецтв радіє тому, що учні брали участь у 22-х Міжнародних, 5-ти Всеукраїнських та 4-х обласних конкурсах і отримали дипломи за ІІІ місце 7 разів, за II – 24 рази та за I – 38 разів. Також є учень класу вокалу викладача Оксани Василенко, який отримав Гран-Прі. Це Станіслав Шуляк.

Пишаємось нашими чудовими талановитими дітьми та професійними викладачами.

Дякуємо усім учасникам звітного концерту!

Щиро дякуємо батькам наших учнів, бо без них не було б у нас таких талановитих діток. Ви справжня, надійна опора та підтримка для них і для нас!

Дякуємо викладачам, які розкривають юні таланти, навчають, підтримують та допомогають учням крокувати до мрії!

Дякуємо усім нашим дорогим глядачам за оплески та теплу атмосферу!

Щира дяка нашим Збройним Силам України!

Завдячуючи ВАМ ми маємо змогу проводити концерти, на яких звучить українська музика.

Браво всім причетним!

<<< До списку усіх новин