ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ

11.11.2020

11 листопада 2020 року відбувся конкурс на заміщення посади директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Березанської міської ради Київської області».

Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», Постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 року №672 «Про затвердження Положення про центр професійного розвитку педагогічних працівників» з 01 вересня 2020 року міські, районні методичні кабінети ліквідовані.

З метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, надання психологічної підтримки та консультування педагогічних працівників створюються центри професійного розвитку педагогічних працівників.

16 жовтня 2020 року було оголошено про конкурс на посаду директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Березанської міської ради Київської області», оприлюднено на офіційних веб-сайтах відділу освіти виконавчого комітету Березанської міської ради та Березанської міської ради.

До конкурсної комісії було подано документи від Маркович Тетяни Анатоліївни. Членами комісії розглянуто і перевірено подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам та допущено до участі у конкурсі. Конкурс проходив у два етапи: перевірка знання законодавства у сфері освіти, публічної та відкритої презентації пріоритетних напрямів та основних завдань роботи установи.

Результати конкурсу будуть оприлюднено протягом двох днів.

 

Загорулько О.В.,

начальник  відділу освіти

<<< До списку усіх новин