Про актуальні питання на нараді у міського голови

05.05.2023

У графіку сьогоднішнього ранку – нарада у міського голови Володимира Тимченка, під час якої обговорили підсумки останнього часу і окреслили перспективні завдання на найближчий період.

Серед актуальних питань – хід виконання запланованих робіт з благоустрою територій, виконання дорожніх робіт, дорожня розмітка, ямковий ремонт твердого покриття. Також у найближчій перспективі – ремонт тротуару від центру міста до вул. Шевченків Шлях, 219 (ж/м „Світанок“) та капітальний ремонт твердого покриття вул. Набережна.

За змішаною формою продовжується навчання у загальноосвітніх закладах громади. За інформацією начальника управління освіти, молоді та спорту Оксани Загорулько велика увага приділяється спортивним заходам, щотижня проходять різноманітні змагання, в яких активно беруть участь учні. Також продовжуються певні ремонтні роботи. Зокрема, облаштовується нова покрівля для Садового ліцею та встановлюються віконні конструкції у Березанському ліцеї №4. Триває тендер на встановлення пожежної безпеки Ярешківського ліцею та Недрянської гімназії.

Також Оксана Володимирівна додала, що освітній процес у громаді завершується 31 травня.

Стосовно питання охорони здоров’я доповідали головні лікарі первинної та вторинної ланки медичної галузі. Зокрема, проінформували, що нині спостерігається негативна тенденція –збільшення серцево-судинних захворювань серед населення та онкозахворювань у жінок.

Також Володимир Луценко повідомив, що у лабораторію медичного закладу придбано 2 нові сучасні апарати для проведення ширшого спектру аналізів.

Окрім того, лікар повідомив, що з 1 травня у лікарні працює 2 лікаря-офтальмолога.

Продовжується робота з внутрішньо переміщеними особами, яких війна змусила покинути свої домівки і знайти прихисток на території нашої громади. Як повідомила Лариса Москаленко, начальник УСЗН, наразі зареєстровано 1836 осіб із числа ВПО.

Над впровадженням, комплексним обслуговуванням і наданням якісних послуг продовжує працювати ЦНАП. Кількість відвідувачів щодня лише збільшується. Тож для комфортнішого перебування в установі міський голова доручив комунальним службам найближчим часом встановити поруч із приміщенням лавки.

Про виконання плану інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. Так, за квітень місяць план надходжень становить 160 %.

На завершення Володимир Григорович подякував захисникам за спокій і можливість зустрічати новий день, а колегам за пророблену роботу. Надавши для відпрацювання відповідні доручення керівникам, побажав усім вдалого, а головне спокійного мирного робочого тижня.

<<< До списку усіх новин