Спортивний комплекс „Дружба“ поповнився новою спецтехнікою – мінітрактором

27.04.2023

Завдячуючи плідній співпраці БО „Фонд громади Березані“ з Березанською міською радою, за грантової підтримки ГО Ісар „Єднання“ та Фонду Ч. С. Мотта днями спортивний комплекс „Дружба“ поповнився новою спецтехнікою – мінітрактором Хingtai T240 TRK.

Ключі від авто та відповідний пакет документів вручили директору спорткомплексу Василю Івановичу Глущуку. Тож відтепер господарські роботи на стадіоні здійснюватимуться, у тому числі, і за допомогою спецтранспорту.

„Нова сучасна техніка не лише полегшить роботу з благоустрою території, але, й завдяки додатковому навісному обладнанню, зможе використовуватися впродовж усього року, в теплу пору – косити траву, взимку – чистити сніг, а також транспортувати вантажі, прибирати територію від листя, сміття, готувати ґрунт до посіву, тощо“, – радісно ділиться своїми враженнями Василь Іванович і залюбки сідає за кермо, щоб особисто перевірити нового „залізного коня“.

Мінітрактор оснащено чотиритактним дизельним двигуном з безпосереднім уприскуванням палива, який працює за допомогою трьох циліндрів. Потужність даної машини 24 кінських сили, що є досить високим показником як для міні-тракторів. Двигун має систему рідинного охолодження, яка дозволяє контролювати температуру двигуна, щоб уникнути перегріву під час інтенсивного використання.

Щиро дякуємо за руку підтримки, чергову допомогу і постійну співпрацю БО „Фонд громади Березані“!

<<< До списку усіх новин