Із засідання виконкому

18.04.2023

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Березанської міської ради.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, члени виконкому надали згоду на передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності – частини нежитлової будівлі, розташованої в с. Яблуневе.

Далі, заслухавши доповідаючого, на підставі заяви та поданих документів, надали згоду на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності та тимчасове користування місцем для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Також у рамках засідання ухвалено рішення, що стосувалися захисту прав дітей. Зокрема, у зв’язку з влаштуванням дитини, позбавленої батьківського піклування, до прийомної сім’ї, прийняли рішення про відрахування цієї ж дитини з Комунального закладу Калитянської селищної ради „Дитячий будинок „Надія“.

Зважаючи на кадрові зміни, у процесі роботи затвердили склад Координаційної ради з питань охорони дитинства та підтримки сім’ї при виконавчому комітеті Березанської міської ради у новій редакції.

Засідання пройшло злагоджено та оперативно, з усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які згодом будуть розміщені на офіційному сайті громади.

<<< До списку усіх новин