ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ ЗА ПЕРІОД З 09.10.2020 по 10.11.2020

10.11.2020

Протягом звітного періоду відділом постійно проводився прийом громадян та юридичних осіб, розглянуто 46 усних та письмових звернень.

Погоджено 24 викопіювання з опорних планів Березанської ОТГ та виготовлено 35 висновків про погодження проектів землеустрою та обмеження.

Підготовлено 7 довідок по упорядкуванню адресного господарства.

Виготовлено 5 будівельних паспортів для індивідуального житлового будівництва та надано 1 містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

Внесено та зареєстровано 9 будівельних паспортів до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

09.10.2020 року відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та землекористування виконавчого комітету Березанської міської ради, на якому розглянуто містобудівну документацію:

  •  «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га по вул. Київський шлях, 1-А у м. Березань Київської області для будівництва та обслуговування будівель торгівлі»;
  • «Детальний план території земельної ділянки комунальної власності території громади м. Березань по вул. Героїв Небесної Сотні 39/1, яка розташована в західній частині міста орієнтовною площею 0,0788 га, цільове призначення – для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

Вказана документація була затверджена рішенням сесії Березанської міської ради.

Підготовлено 3 проекти рішення виконавчого комітету Березанської міської ради: «Про  упорядкування адресного господарства», «Про  розміщення тимчасових споруд», «Про  надання згоди на переведення житлових приміщень у нежитлові».

Проводиться робота з  поточною та архівною документацією.

 

Наталія ХМАРСЬКА,

начальник управління містобудування, архітектури та землекористування,                        

головний архітектор

<<< До списку усіх новин