Зі щотижневої апаратної наради

20.03.2023

Сьогодні міський голова Володимир Тимченко провів апаратну нараду, під час якої керівники установ і структурних підрозділів доповіли про роботу за минулий тиждень та заплановані заходи на поточний.

Учора своє професійне свято відзначали комунальні працівники – люди, котрі щоденно роблять титанічну роботу: забезпечують жителів водою, підтримують громаду в чистоті, вивозять сміття, обслуговують вуличне освітлення та комунальні дороги в будь-яку пору року і навіть в екстремальних погодних умовах. Тож міський голова подякував усім працівникам та вручив колективам подяки за нелегку працю на благо громади.

Далі заслухали керівників структурних підрозділів.

Начальник відділу освіти Оксана Загорулько доповіла, що наразі заклади освіти громади працюють у звичному режимі, із 3 по 10 квітня плануються весняні канікули.

Алла Куява, головний лікар КНП „Первинної медико-санітарної допомоги“, зазначила, що COVID-19, на жаль, набирає обертів. Лише за минулий тиждень підтверджено 25 нових випадків. Лікар вкотре закликала при перших симптомах звертатися до сімейних лікарів, берегти своє здоров’я та не відкладати отримання щеплення від коронавірусу: як базового курсу, так і бустерної дози.

За Програмою медичних гарантій з НСЗУ наразі підписано 16 пакетів договорів, про що повідомив Володимир Луценко, який зазначив, що така цифра є досить високим показником.

Продовжується комплекс заходів з забезпечення чистоти і порядку на території громади. Комунальні підприємства щоденно займаються прибиранням вуличної мережі, прибудинкових територій, місць масового відпочинку, тротуарів, здійснюється вивіз побутових відходів. Цього тижня бригади з розчищення території активно працюватимуть у старостатах громади.

Над розширенням сфери нових послуг працює ЦНАП. Зокрема, впроваджується надання послуг із реєстрації нових транспортних засобів та обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами без складання іспитів. Про це повідомила начальник ЦНАПу Ольга Скрипник. Також Ольга Василівна повідомила, що за минулий тиждень Центром надано 225 послуг.

Керівник фінансового управління Валентина Матвієнко поінформувала, що план доходів станом на сьогодні становить 76%, видатки здійснюються відповідно до заявок.

На завершення наради Володимир Григорович побажав усім вдалого дня та продуктивного робочого тижня.

<<< До списку усіх новин