ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ З ЗЕМЕЛЬНИХ ПИТАНЬ ЗА ПЕРІОД З 09.10.2020 по 10.11.2020

10.11.2020

За вказаний період до відділу надійшло 119 звернень фізичних та юридичних осіб по питаннях землекористування та передачі земельних ділянок у приватну власність.

За рішеннями сесії Березанської міської ради від 13.10.2020 підготовлено витяги з рішень та передано до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Березанської міської ради для видачі громадянам та юридичним особам.

Землекористувачам видано 1 договір оренди земельної ділянки та 11 договорів на право тимчасового користування землею для розміщення тимчасових гаражів.

Наразі відділом з земельних питань здійснюється підготовка 6 проєктів рішення для розгляду на засіданні сесії Березанської міської ради.

Проведено реєстрацію документів, щодо зміни власників земельних ділянок відповідно до цивільно-правових угод по 7 землекористувачах в електронну базу «Всі землекористувачі» відповідно до поданих документів.

Проводилось рознесення сплати земельного податку за жовтень 2020 року в електронну базу «Всі землекористувачі».

Підготовлено запитів, інформацій та направлено відповідей, роз’яснень заявникам - 20 листів.

Видано 20 довідок громадянам до Управління соціального захисту населення та праці та в міський центр зайнятості.

Працівники відділу постійно надавали консультації фізичним та юридичним особам з питань землекористування та щодо сплати земельного податку на особистому прийомі та у телефонному режимі.

 

Наталія ХМАРСЬКА,

начальник управління містобудування, архітектури та землекористування,                        

головний архітектор

<<< До списку усіх новин