Перемоги юних науковців

08.03.2023

Протягом лютого 2023 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році, який проходив в дистанційній формі з дотриманням вимог безпечних умов військового часу.

В обласному етапі взяли участь 6 членів МАН України в Київській області. Юні науковці на гідному рівні продемонстрували результати власних дослідницьких проектів та здобули 5 перемог.

І місце в секції „Навчальні, ігрові програми та віртуальна реальність“ з роботою „Навчальний програмний засіб-тренажер із вивчення візуальних джерел „ЗНО-2023“ здобула Петрова Олександра, учениця 11 класу Березанського ліцею №1, науковий керівник Бичок Сергій Миколайович.

ІІІ місце в секції „Українська мова“ з роботою „Українські шиболети як мовний тест для ворогів та символ нації“ здобула Сопіна Владислава, учениця 10 класу Березанського ліцею № 4, науковий керівник Барабаш Людмила Миколаївна.

ІІІ місце в секції „Прикладна фізика“ з роботою „Дослідження радіаційного фону в нашому житті“ здобув Семеніст Нікіта, учень 10 класу Березанського ліцею № 4, науковий керівник Стребкова Ольга Анатоліївна.

ІІІ місце в секції „Прикладна математика“ з роботою „Вишиванка мовою математики“ здобув Протасов Назар, учень 11 класу Березанського ліцею №3, науковий керівник Сальникова Галина Григорівна.

ІІІ місце в секції „Психологія“ з роботою „Добра казка чи страшна історія наніч“ здобула Родюк Дар'я, учениця 10 класу Березанського ліцею №2, науковий керівник Родюк Тетяна Михайлівна.

Щиро вітаємо переможців і їхніх наукових керівників! Бажаємо подальших творчих успіхів і здобутків!

<<< До списку усіх новин