У Березанській громаді відкрили вже другу поліцейську станцію

21.02.2023

Ще один крок у реформуванні нацполіції успішно впроваджено. У рамках проекту „Поліцейський офіцер громади“ сьогодні відкрито вже другу на території Березанської громади поліцейську станцію. Базуватиметься дільниця у Яблунівському старостинському окрузі, а службу нестиме старший лейтинант поліції Віталій Демішин. Він успішно пройшов конкурсний відбір та відповідне навчання.

У приміщенні старостату для поліцейського громади створено належні умови для роботи: облаштовано кабінет і укомплектовано оргтехнікою та меблями. Для виконання професійних обов’язків, вчасного реагування та запобігання правопорушенням міський голова Володимир Тимченко передав поліцейському офіцеру громади ключі від нового службового авто.

„Сподіваюся, що відкриття станції дозволить забезпечити зв’язок жителів округу і поліцейського, дасть можливість людям почуватися безпечно в своїй оселі, населеному пункті, громаді“, – зазначив Березанський міський голова.

Також з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов, який подякував усім, хто долучився, за плідну співпрацю в рамках проєкту „Поліцейський офіцер громади“ та активну участь у створенні безпечного середовища.

На завершення заходу, присутні мали можливість оглянути поліцейську станцію.

 

<<< До списку усіх новин