Про важливі рішення на засіданні сесії

26.01.2023

Відбулося чергове засідання сесії Березанської міської ради, під час якої розглянули ряд важливих питань, що стосуються соціально-економічного розвитку та забезпечення життєдіяльності громади.

Відкрив сесію міський голова Володимир Тимченко, після чого учасники засідання хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих від рук російських окупантів.

Далі перейшли до розгляду питань порядку денного. У числі перших підтримали затвердження на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Євгена Івченка.

Далі депутати міської ради прийняли рішення щодо внесення змін до бюджету громади, про що інформувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. Зокрема, виділили кошти до статутного капіталу об’єктів господарювання КП „Березанькомунсервіс“, а також: на встановлення віконних конструкцій у школах; розвиток та утримання доріг; придбання генераторів для об’єктів комунальної сфери.

З врахуванням необхідності оптимізації роботи відділу освіти, сектору молоді та спорту, а також потреб у забезпеченні комплексного виконання завдань з будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту дорожнього господарства, об'єктів освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту депутати своїм рішенням внесли зміни до структури та загальної чисельності Березанської міської ради та її виконавчих органів на 2023 рік.

Крім того, схвалили звернення депутатів Березанської міської ради до Київської обласної організації політичної партії „Опозиційна платформа – за життя“ щодо внесення пропозиції про відкликання депутата Березанської міської ради восьмого скликання Грицуна Ю.В. за народною ініціативою місцевою організацією за порушення депутатом Закону України „Про запобігання корупції“, що встановлено судовим рішенням, яке набрало законної сили.

Депутатами підтримано низку рішень з організаційних питань діяльності ради, зокрема, прийняли звіт про виконання бюджету за 2022 рік та затвердили міські цільові програми.

Частина питань порядку денного стосувалися сфери землекористування.

Докладніше з рішеннями сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті після їх оприлюднення відповідного до чинного законодавства.

<<< До списку усіх новин