Коротко про головне

23.01.2023

Міський голова Володимир Тимченко провів щотижневу апаратну нараду, акцентуючи увагу на важливих питаннях життєдіяльності громади.

На початку наради Володимир Григорович вкотре зазначив, що на території громади продовжують діяти графіки відключень електроенергії, проте міська рада не має повноважень щодо впливу на їх формування, а також закликав жителів набратися витримки до стабілізації ситуації з енергопостачанням.

Для учнів загальноосвітніх навчальних закладів продовжується навчання. За інформацією Оксани Загорулько, нині 8 шкіл працюють за змішаною формою, 1 – дистанційно. Також на території громади працюють 3 заклади дошкільної освіти. Позашкільні та спортивні секції займаються згідно зі своїми графіками. Також начальник відділу освіти повідомила, що

Міністерство освіти і науки офіційно підтвердило про звільнення від проходження державної підсумкової атестації у 2023 році учнів 4 та 9 класів.

Звернула увагу Оксана Володимирівна і на важливе питання, що зараз хвилює батьків та освітян — перебування дітей в укритті під час повітряної тривоги. Начальник освіти зазначила, що відповідальність за безпеку учасників освітнього процесу в укритті несе педагогічний працівник та керівник закладу. Тож нарікання деяких батьків, чому дітей самостійно не випускають з укриття під час тривоги, є недоречними, адже у межах безпеки дітей їх не можна відпускати з укриття, поки не завершиться повітряна тривога.

Про роботу медичної сфери інформували лікарі. Алла Куява повідомила, що за минулий тиждень підтверджено 3 випадки захворювання на COVID-19, тож лікар нагадала основні запобіжні заходи профілактики.

У свою чергу, Володимир Луценко повідомив, що наразі заключено угоди з НСЗУ на 16 пакетів послуг, що є високим показником.

Продовжуються роботи з благоустрою території та її приведення до належного санітарного стану. Зокрема, здійснюється ряд заходів із розчищення порослі та чагарників обабіч доріг.

Також з нагоди ювілейного Дня народження привітали начальника відділу економіки, комунальної власності та енергоменеджменту – Наталію Іващенко.

<<< До списку усіх новин