Про важливі рішення – із засідання виконкому

14.01.2023

13 січня відбулося чергове засідання виконкому.

Вшанувавши пам’ять усіх, хто загинув від рук російських окупантів, міський голова Володимира Тимченка відкрив засідання.

Заслухавши доповідачів члени виконкому прийняли ряд рішень, які стосуються благоустрою: надали згоду на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності ТОВ „Підприємство „Троїцька Артіль“, погодили продовження дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами Релігійній громаді ОЦХВЄ „Джерело життя“, надали дозвіл на видалення зелених насаджень.

Наталія Івасенко, завідувач сектору документообігу проінформувала про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2022 рік та виконання вимог Закону України „Про доступ до публічної інформації“ у 2022 році.

З метою визначення та затвердження переліку об’єктів, підприємств, організацій та установ, а також видів суспільно корисних робіт та громадських робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення, затвердити перелік об’єктів, на яких можуть проводитись ці роботи у 2023 році. Прийнято ряд рішень з питань соціального захисту та захисту прав дитини.

Насамкінець, інформуючи членів виконкому про стан вирішення проблемних питань в громаді, міський голова наголосив, що Березанська міська рада не формує графіків для відключень електроенергії. Це виключна прерогатива ДТЕК та облдержадміністрації. А також додав, що, зважаючи на численні скарги громадян, ДТЕКом графіки переглядаються, тож сподіваємося, що завдяки цьому найближчим часом ситуацію вдасться стабілізувати.

<<< До списку усіх новин