Зі щотижневої наради

09.01.2023

Розпочинаємо новий робочий тиждень апаратною нарадою, яку провів міський голова Володимир Тимченко.

Після вшанування пам’яті усіх захисників, які загинули у війні з російською федерацією, та, подякувавши нашим Збройним Силам за захист і оборону, проаналізували поточний стан справ на кінець 2022 року і визначили коло основних завдань на 2023 рік.

Далі детальніше зупинилися на важливих питаннях сьогодення.

Володимир Григорович представив загалу нового секретаря міської ради Сергія Гуру, кандидатуру якого було обрано на засіданні сесії Березанської міської ради.

За інформацією начальника відділу освіти Оксани Загорулько, в загальноосвітніх закладах громади тривають зимові канікули. Орієнтовно діти вийдуть на навчання 16 січня, а дитячі садочки продовжать роботу вже завтра, 10 січня.

За звітною інформацією поліцейського, новорічно-різдвяні свята пройшли без надзвичайних ситуацій. У ці дні було посилено патрулювання, щоб забезпечити правопорядок та запобігти вчиненню злочинів.

Сергій Дитюк, заступник начальника Першого відділу Броварського РТЦК СП, коротко ознайомив присутніх з новою постановою Кабміну від 30.12.2022 № 1487, якою передбачено більш суворий контроль за взяттям на облік призовників, військовозобов’язаних та резервістів, а також цифровізацію деяких процесів.

Коротко про результати участі проектних заявок, підготовлених за сприяння міської ради, в конкурсних відборах міжнародних грантових програм інформував заступник міського голови Олексій Рябоконь. Він зазначив, що це можливість отримання додаткових коштів для впровадження інновацій та ідей для вирішення проблемних питань в громаді. Крім того, він відзначив активну участь та здобуття перемоги команди Центру ПМСД у Проекті USAID „Підтримка реформи охорони здоров’я“.

Про сервіс ЦНАПу заради ще більш продуктивної та якісної роботи на благо громади доповіла начальник Ольга Скрипник, зауваживши, що лише за минулий рік Центром видано 9878 результатів.

Також під час наради Володимир Григорович відзначив працівників Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості Почесною грамотою та подяками з нагоди 32-ї річниці з дня створення Державної служби зайнятості України. Окрім того, Березанська міська філія здобула перемогу у конкурсі „Краща філія року“ серед міських та районних філій Київщини.

У свою чергу, Лариса Прозорова, начальник Березанської міської філії Київського обласного центру зайнятості, подякувала міському голові за активну співпрацю з органами місцевого самоврядування та ознайомила присутніх з роботою центру та наданими послугами у 2022 році.

<<< До списку усіх новин