Із позачергового засідання сесії

05.01.2023

Сьогодні відбулася позачергова сесія Березанської міської ради, яку провів міський голова Володимир Тимченко. Розпочалося засідання хвилиною мовчання та вшанування пам'яті усіх, хто загинув у війні росії проти України.

Далі депутати прийняли ряд важливих рішень. Для забезпечення жителів сільських населених пунктів нашої громади питною водою затвердили акт приймання-передачі з комунальної власності Баришівської селищної ради у комунальну власність Березанської міської ради об’єктів водопостачання та водовідведення сіл Садове, Недра та Ярешки.

З метою забезпечення конституційних та законних прав, а також приведення у відповідність, згідно з чинним законодавством, використання земельних ділянок ТОВ „Баришівська зернова компанія“, надали дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

Депутати міської ради затвердили звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Березанської міської ради у 2022 році.

Крім того, унормували надання пільг з оплати за навчання у Березанській школі мистецтв по всіх відділеннях та класах, прийнявши відповідне положення.

Насамкінець, шляхом таємного голосування депутати підтримали дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Олега Сивака. Далі за пропозицією міського голови було обрано нового секретаря міської ради - Сергія Гуру.

<<< До списку усіх новин