Що не можна комунікувати під час повітряної тривоги?

03.01.2023

НЕ МОЖНА ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ ОПРИЛЮДНЮВАТИ ІНФОРМАЦІЮ: де, коли та на який проміжок часу введено графіки відключень (аварійних або планових, будь-яких).

Крім того, ЗАБОРОНЕНО ДО КІНЦЯ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ оприлюднювати інформацію про влучання ракет в енергооб’єкти на території конкретної області, а також про знеструмлення міста або області. Пояснення: ця інформація дає ворогу розуміння під час атаки, куди вони влучили, і дає можливість відкоригувати стратегію ударів та завдати ще більшої шкоди.

Заборонено викладати фото влучань, роботи ППО, коментувати роботу ППО та збиття ворожих ракет і дронів.

Про що можна комунікувати під час повітряної тривоги:

Під час обстрілів можливі відключення світла (БЕЗ ДЕТАЛЕЙ)

Енергетики тримають ситуацію під контролем і вживають заходів для того, щоб убезпечити енергосистему від можливих пошкоджень (БЕЗ ДЕТАЛЕЙ)

Пам’ятайте, що усунення наслідків атаки на енергооб'єкти та відновлювальні роботи розпочинаються ДСНС та енергетиками одразу, як закінчується повітряна тривога.

Під час атаки про себе, своїх близьких, а також тих, хто потребує допомоги поряд. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, перебувайте в укриттях. Якщо світла та тепла немає тривалий час - будь ласка, шукайте найближчий до вас Пункт Незламності.

Просимо неухильно дотримуватися даної інформації.

<<< До списку усіх новин