Про важливі рішення – із засідання виконкому

21.12.2022

Сьогодні проведено засідання виконавчого комітету Березанської міської ради, яке розпочалося хвилиною мовчання та вшануванням пам’яті усіх загиблих на війні.

Далі керуючий справами Лариса Кочур передала міському голові Володимиру Тимченку відзнаку Національного агентства України з питань державної служби для Березанської міської ради, яка стала переможцем Всеукраїнського конкурсу кращих практик управління персоналом. Наша практика „Сучасні інструменти е-врядування в Березанській міській раді – ефективна діяльність працівників та якісне управління громадою“ здобула І місце у номінації „Створення належних умов для ефективної роботи“.

Варто зазначити, що сьогодні у роботі виконавчого комітету брав участь Ігор Бережний, член виконавчого комітету, який з перших днів війни росії проти України став на захист нашої держави і, не зважаючи на отримані три порання, продовжує нести службу та боронити рідну землю від ворога. Міський голова разом з усіма присутніми щиро подякував Ігорю та в його особі усім захисникам, які героїчно тримають оборону, і вручив йому відзнаку.

Одним із основних питань порядку денного було питання щодо схвалення проекту бюджет Березанської міської територіальної громади на 2023 рік. Бюджетні призначення та основні показники на наступний рік презентувала начальник фінансового управління Валентина Матвієнко. Члени виконкому схвалили проект бюджету та доручили фінансовому управлінню подати його на затвердження на сесію міської ради, яка відбудеться завтра, 22 грудня.

Далі відповідним рішенням затвердили результати конкурсу з призначення управителем багатоквартирних будинків, в яких не створено об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління в м. Березань та с. Садове, за виключенням 13 багатоквартирних будинків с. Садове. Начальник сектору ЖКГ Кирда Рімма зазначила, що жителі цих будинків прийняли рішення щодо утримання багатоквартирного будинку та його прибудинкової території самостійно, шляхом самоуправління. Для решти ж будинків управителем багатоповерхівок стало ТОВ „Управляюча компанія „Березань-Сервіс“.

З метою сприяння розвитку малого та середнього підприємництва, забезпечення належного благоустрою міста прийнято ряд рішень щодо надання згоди фізичним особам-підприємцям на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності. Міський голова Володимир Тимченко акцентував увагу членів виконкому на відповідальності підприємців та чіткому дотриманні вимог, визначених цими рішеннями.

<<< До списку усіх новин