Березанська міська рада стала переможцем Всеукраїнського конкурсу кращих практик

18.12.2022

У квітні минулого року для забезпечення системної роботи апарату виконкому Березанської міської ради, її виконавчих органів та комунальних підприємств нашої громади, для роботи з документами та ефективної комунікації між працівниками було розпочато роботу над впровадженням сучасних інструментів е-врядування. Стартували з електронного документообігу АСКОД. Працюючи в електронній системі, керівництво міської ради разом зі спеціалістами та адміністраторами ЦНАП навчалися і продовжували опановувати можливості програми, впроваджували нові електронні сервіси та мобільні додатки. Комплекс реалізованих заходів в апараті міської ради дав можливість забезпечити безперебійну роботу муніципалітету, оптимізувати процеси, зберегти кадровий потенціал та підвищити рівень наших фахівців, що особливо важливо зараз - в умовах війни.

Реалізована в Березанській міській раді практика є інноваційою не тільки для багатьох громад Київщини, а й України загалом. Саме тому вона була подана на Всеукраїнський конкурс кращих практик управління персоналом, який проводився Національним агентством України з питань державної служби.

15 грудня на засіданні Ради управління людськими ресурсами при НАДС були оголошені результати конкурсу. Практика Березанської міської ради „Сучасні інструменти е-врядування в Березанській міській раді – ефективна діяльність працівників та якісне управління громадою“ за рішенням конкурсної комісії визначена переможцем 2022 року в номінації „Краща практика створення належних умов для ефективної роботи“ та здобула І місце.

Тож наполегливо працюємо далі та своєю працею наближаємо нашу спільну перемогу!

 

<<< До списку усіх новин