Про важливі рішення – із сесійної зали

15.12.2022

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

Вшанувавши пам’ять усіх загиблих та подякувавши усім захисникам, які боронять нашу країну від ворога, дбають про нашу безпеку та наближають Перемогу, розглянули 9 питань порядку денного.

У числі перших члени виконавчого комітету підтримали ініціативу міського голови Володимира Тимченка щодо звернення до ТОВ „АТБ-МАРКЕТ“ та ТОВ „ФОРА“ про першочергове обслуговування військовослужбовців ЗСУ, сприяння їх якісному обслуговуванню співробітниками магазинів, особливо в час пік, під час відключення електроенергії та скупчення клієнтів у торгівельних закладах. Також зверненням запропоновано розглянути можливість відкриття однієї каси для обслуговування саме військових та військовослужбовців ЗСУ.

З метою забезпечення жителів багатоквартирних будинків м. Березань та с. Садове якісними послугами з утримання та обслуговування їх будинку рішенням виконавчого комітету призначили управителем багатоквартирних будинків, в яких не створено об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Прийнято рішення щодо погодження схеми організації дорожнього руху та тимчасової схеми організації дорожнього руху з облаштування під’їзної дороги до об’єкту „Березанський завод листового скла“.

Члени виконкому підтримали ряд рішень з питань захисту прав дитини, соціального захисту та надання матеріальної допомоги мало захищеним категоріям населення Березанської громади.

Крім того, з метою належного благоустрою на території міста надано згоду на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Насамкінець міський голова привітав присутніх із Днем місцевого самоврядування та вручив відзнаки з нагоди свята членам виконкому, які у ці складні часи всебічно підтримують та вносять свій внесок у розвиток громади.

<<< До списку усіх новин