Із сесійної зали

09.12.2022

Відбулося позачергове засідання сесії Березанської міської ради.

Перед початком розгляду питань порядку денного міський голова Володимир Тимченко привітав присутніх із професійним святом – Днем місцевого самоврядування та подякував депутатам, які, зважаючи на тяжкі часи, не залишаються осторонь проблем і продовжують працювати на благо Березанської громади. Також з нагоди свята Володимир Григорович відзначив депутатів нагородами.

У свою чергу, Олександр Павленко, депутат міської ради, вручив подяки міському голові і його першому заступнику Руслану Хрулю за всебічну підтримку військової частини.

Далі засіданням колегіального органу внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік

шляхом розподілу та перерозподілу коштів на видатки для їх ефективного використання, а саме: придбання 2-х тракторів для обслуговування сіл громади; поточний ремонт системи енергоспоживання зі встановленням інфрачервоних обігрівачів у Березанському краєзнавчому музеї; утримання дорожньої інфраструктури; розрахунок з компанією, що постачає тепло у Лехнівську філію Березанського ліцею №3.

Розглянули та підтримали зміни до цільової Програми ,,Турбота“ на 2021-2023 роки, для матеріальної підтримки осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, громадян похилого віку з когнітивними порушеннями, невиліковно хворих осіб, які не здатні до самообслуговування та інші категорії громадян.

Блок рішень, прийнятих під час сесійного засідання, стосувався врегулювання земельних відносин.

Також для вдосконалення роботи апарату та виконавчих органів, забезпечення ефективного виконання повноважень та завдань внесли зміни до структури Березанської міської ради та її виконавчого комітету, не змінюючи загальної кількості штатних одиниць.

Розглянули рішення і щодо комунального майна.

Нагадуємо, з усіма прийнятими сесійними рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Березанської громади після їх оприлюднення.

<<< До списку усіх новин