Привітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

08.12.2022

Міський голова Володимир Тимченко привітав працівників міської ради з професійним святом.

Слова вдячності Володимир Григорович висловив працівникам міської ради, депутатам, членам виконавчого комітету, ветеранам служби.

„У цей складний для країни час ми всі маємо бути єдиними і згуртованими, працювати над розвитком нашої громади, дбати про наших жителів, їх безпеку, надавати допомогу тим, хто цього потребує. Ми повинні зробити все, щоб Березанська громада була надійним тилом для наших захисників.

Щиро дякую вам, колеги, за самовіддану роботу на благо Березанської громади, за ваш професіоналізм, відповідальність, витримку та людяність“.

За результатами роботи та особистий внесок у розвиток Березанської територіальної громади міським головою вручені відзнаки фахівцям муніципалітету.

З великою вдячністю і цікавістю представники місцевого самоврядування отримали відео вітання від учнівського самоврядування ліцеїв.

Не забуваємо дякувати Збройним силам, українським військовим, які здобувають перемогу для України. Пам’ятаємо про тих, хто віддав життя у кривавій війні з підступним агресором – у хвилині мовчання скорботно схиляємо голови.

З вірою в краще віддано працюємо кожен на своєму фронті!

Слава Україні!

<<< До списку усіх новин